Kezdőlap » » Hársméz


Hársméz

Hársméz

img

 

általános ár 2 200 Ft
Áraink Nettó: 1 417 Ft
Áraink Bruttó (27.0 %):
1 800 Ft

A hársméz  jótékony hatása


,,Méz,méz,méz  termett méz,
termett méznek áldottsága,
lehullott virága "


Valamikor az iskolában tanultuk ezt a dalocskát,de akkor még nem tulajdonítottam tartalmának semmi jelentőséget.Most annál inkább.
ÁLDOTT MÉZ....ez valóban így igaz! ÁLDOTT! Tapasztalataim szerint ez legfőképpen a hársmézre vonatkozik,ami elsősorban a torok gyógyszere. A méz fajták közül ennek van a legerősebb gyulladáscsökkentő hatása,mindezek mellett remek nyugtató. Álmatlanságban szenvedőknek is javasolt,sőt  gátolja a zsírlerakodást,azaz az érelmeszesedést.Azt hiszem ez az,ami leginkább megfogott,ezért is fogyasztom rendszeresen.
Én nem vagyok betegségekre hajlamos,sohasem voltam az.Ez bizonyosan a jó génjeimnek is köszönhető.Az azonban biztos,hogy mióta ezt a fajta mézet fogyasztom reggel,este,még csak egy pici náthám se volt,ami előtte egy évben egyszer előfordult tavasz tájékán.
Visszatérve a hársméz zsírégető hatására,nekem remekül bevált.
Kérdezhetnénk : - a kalória értéke majdnem olyan magas,mint a cukornak,akkor miért fogyaszt?
A tudomány megállapította,hogy a kolin tartalma miatt.Nem tudom,mi az.Az az igazság,hogy nem néztem utána,de az biztos,hogy ez a valami melegséggel tölt el,szinte érzem,hogy ez a valami nagyon dolgozik a testemben. Nekem nagy mértékben segített a fogyókúrás időszakom alatt.
Aki hajlamos a megfázásra,torokgyulladásra,annak esténként egy evő kanál ajánlott elalvás előtt.Fontos,hogy a méz lenyelése után ne fogyasszunk semmit,még vizet se! / így hatásosabb /. Később persze,ha felébrednénk  úgy 2-3 óra múlva természetesen bármit ehetünk,ihatunk.
Kellemes pikáns aromája miatt teák ízesítésére is kiváló.
A hársméz az év minden szakában nagyon egészséges mindenki számára.Járványok idején,főleg a rossz idő beköszöntével,gyerekeknek,időseknek szinte kötelező.

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászól. Írja meg kérdését, észrevételét.

comment

OTVlM