ÚJDONSÁG

arr3Termelői - 2016 - 2017 méhpempő!!!A méhészek figyelmét munkájuk során nem ke­rülhette el az a különbség, amely az anya és... arr3MéhpempőMinden amit tudni illik a méhpempőről!Kéretik megosztani hiszen sokaknak segíthet! Hogy mi is... arr3AkciókTisztelt vásárlók!   Amennyiben Ön már regisztrált a honlapunkra, nem kell mást tennie,...

AKCIÓS ÁRU

Virágpor 250gramm
Áraink 2 200 Ft
Vásárolni kívánt mennyiség:

KAPCSOLAT

Bodó Józsefné Méhész
HUN 3400 Mezőkövesd
Alma utca 39.
tel: +36305220184
info@bodomeheszet.hu

LEGNÉPSZERŰBB

KÉRDŐÍV


Kezdőlap » Virágmézek. » Hársméz »

Virágmézek. / Hársméz

Rendezés  

Hársmézempty
Hársméz
általános ár 2 200 Ft

Áraink 1 800 Ft


A hársméz  jótékony hatása


,,Méz,méz,méz  termett méz,
termett méznek áldottsága,
lehullott virága "


Valamikor az iskolában tanultuk ezt a dalocskát,de akkor még nem tulajdonítottam tartalmának semmi jelentőséget.Most annál inkább.
ÁLDOTT MÉZ....ez valóban így igaz! ÁLDOTT! Tapasztalataim szerint ez legfőképpen a hársmézre vonatkozik,ami elsősorban a torok gyógyszere. A méz fajták közül ennek van a legerősebb gyulladáscsökkentő hatása,mindezek mellett remek nyugtató. Álmatlanságban szenvedőknek is javasolt,sőt  gátolja a zsírlerakodást,azaz az érelmeszesedést.Azt hiszem ez az,ami leginkább megfogott,ezért is fogyasztom rendszeresen.
Én nem vagyok betegségekre hajlamos,sohasem voltam az.Ez bizonyosan a jó génjeimnek is köszönhető.Az azonban biztos,hogy mióta ezt a fajta mézet fogyasztom reggel,este,még csak egy pici náthám se volt,ami előtte egy évben egyszer előfordult tavasz tájékán.
Visszatérve a hársméz zsírégető hatására,nekem remekül bevált.
Kérdezhetnénk : - a kalória értéke majdnem olyan magas,mint a cukornak,akkor miért fogyaszt?
A tudomány megállapította,hogy a kolin tartalma miatt.Nem tudom,mi az.Az az igazság,hogy nem néztem utána,de az biztos,hogy ez a valami melegséggel tölt el,szinte érzem,hogy ez a valami nagyon dolgozik a testemben. Nekem nagy mértékben segített a fogyókúrás időszakom alatt.
Aki hajlamos a megfázásra,torokgyulladásra,annak esténként egy evő kanál ajánlott elalvás előtt.Fontos,hogy a méz lenyelése után ne fogyasszunk semmit,még vizet se! / így hatásosabb /. Később persze,ha felébrednénk  úgy 2-3 óra múlva természetesen bármit ehetünk,ihatunk.
Kellemes pikáns aromája miatt teák ízesítésére is kiváló.
A hársméz az év minden szakában nagyon egészséges mindenki számára.Járványok idején,főleg a rossz idő beköszöntével,gyerekeknek,időseknek szinte kötelező.

MTgwM2NkZT