ÚJDONSÁG

arr3Termelői - 2016 - 2017 méhpempő!!!A méhészek figyelmét munkájuk során nem ke­rülhette el az a különbség, amely az anya és... arr3MéhpempőMinden amit tudni illik a méhpempőről!Kéretik megosztani hiszen sokaknak segíthet! Hogy mi is... arr3AkciókTisztelt vásárlók!   Amennyiben Ön már regisztrált a honlapunkra, nem kell mást tennie,...

AKCIÓS ÁRU

KAPCSOLAT

Bodó Józsefné Méhész
HUN 3400 Mezőkövesd
Alma utca 39.
tel: +36305220184
info@bodomeheszet.hu

LEGNÉPSZERŰBB

Virágpor 1Kg
Áraink 6 000 Ft
Vásárolni kívánt mennyiség:
Arany színű 82mm
Áraink 26 Ft
Vásárolni kívánt mennyiség:

KÉRDŐÍV


Kezdőlap » Méhpempő »

Méhpempő

A méhpempő a méhek garatmirigyében termelődő fehéres, tejszerű, savanykás, szúrós illatú anyag, mely állás közben megsárgul, és hamar elveszíti bioaktív hatását. A méhpempő bioaktív hatása 24-48 óráig tart. Sokáig a különböző tartósító eljárások sem tudták megőrizni a méhpempő biológiai aktivitását. A legmodernebb technikával (liofilizálással) tartósított méhpempő akár két évig is megőrzi bioaktív tulajdonságát.

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Ezen termék rendelésekor mindenképpen tartsa szem előtt, azt, hogy a rendelése a kiszállítást követően NEM LEMONDHATÓ, ugyanis egy gyorsan romlandó termékről van szó, és amennyiben Ön ezt nem veszi át, a visszajutás ideje alatt – még visszakerül a feladóhoz – a termék megromlik, és Ön ezáltal szándékos kárt okoz méhészetünknek.

Amennyiben mégis megrendeli ezen terméket, mi elektronikusan, és telefonon is tájékoztatni fogjuk Önt a szállítás várható időpontjáról. Ez lehet, email, telefonhívás, és SMS is.

Ennek ellenére, amennyiben Ön mégis úgy dönt, hogy a megrendelt terméket nem veszi át a futártól, a Méhészetünket ért kárt, Öntől jogi úton fogjuk visszaperelni!

Ezen intézkedést sajnos olyan vásárlók miatt kellett bevezetni, akik sajnos képtelenek voltak elolvasni a rájuk vonatkozó ÁSZF ezen részét.

 

A pempő kiszerelése - 30ml-es üvegben van kiszerelve, nagyságrendileg 2-3 heti adag egy felnőtt embernek.

Fogyasztása RENDKÍVÜL egészséges, és ajánlott, legyengült, és egészségtelen szervezet részére.

Jelentős sikerrel alkalmazzák azok a "kismamák" akik nem tudnak teherbe esni, így nekik is ajánlott a rendszeres fogyasztása a siker(ek) elérése érdekében.

Legnépszerűbb termékek a kategóriában

 
Méhpempő - 30gramm 5 990 Ft
Méhpempő - 100gramm 10 990 Ft
Méhpempő - 50gramm 7 900 Ft
Rendezés  

Méhpempő - 30grammempty
Méhpempő - 30gramm
általános ár 6 990 Ft

Áraink 5 990 FtMéhpempő - 100grammempty
Méhpempő - 100gramm
általános ár 12 990 Ft

Áraink 10 990 FtMéhpempő - 50grammempty
Méhpempő - 50gramm
általános ár 8 990 Ft

Áraink 7 900 Ft


Hogy mi is a Méhpempő?

Ez egy rendkívül jó kérdés, ugyanis a jelen tudomány szerint az erre a térre szakosodott tudósok sem tudják megállapítani az összetételének a 60%át. Igen érdekes, hogy mindenről tudnánk beszélni, regélni akár órák hosszat, vagy akár több napot is, de erről a termékről nem.

Az is milyen érdeke, hogy CSAK és kizárólag egyetlen élőlény van a világon, aki e terméket, 0 Celsius fok fölött tudja úgy tárolni, hogy az nem romlik meg több nap, akár több hét alatt sem.

Érdekes, hogy a méhekről csekély kevés dolgot tudunk, pedig az ember, már több száz éve „házasították” őket. Az is igen érdekes dolog, és tény is, hogy a méhek nélkül az emberek – jól olvassátok – pár hónap alatt kihalnának a Földről, de fordítva ez már nem igaz, ugyanis a méhecskék, vígan élnék a világukat tovább nélkülünk.

Nagyságrendileg az 1900 – as évek közepétől nőtt meg a kereslet e termék iránt, addig a méhészek nem is nagyon foglalkoztak ezen összetevővel, csak tudták, hogy van, de soha semmiben nem hasznosították.

Manapság viszont számos olyan forrás, kutatás van, ami már e terméket felhasználva több olyan dolgot, gyógyszert, és egyéb kapszulát állít elő, ami a jelenlegi gyógyászatban szinte elengedhetetlennek számít.

Egyáltalán nem kétséges, hogy a Méhpempő a mai világban már egy elengedhetetlen táplálék kiegészítő, ami rendkívül egyedi tulajdonságokkal bír, és rendelkezik, valamint rendkívül nagy hatással van az emberi szervezetre szinte minden téren.

Tudni kell, hogy a méhek élete, életútja igen csekély.

Kezdeném azzal, hogy egy átlagos – leghosszabb – telelő méh élete alig több mint 3-4 hónap. Ugyan e dolgozó a nyáron – semmi alvás mellett, csak a munka - / rengeteg munkavállaló örülne ennek / alig éri meg a 2-3 hetet is sok esetben.

Vannak, még az un. „herék” – ezen élőlényeknek fullánkja nem fejlődik a születése során, így szúrni sem tudnak a közhiedelemmel ellentétben, számukra az élet egyetlen sorsot kínált, az anya megtermékenyítését. A here életében talán egyetlen egyszer hagyja el a kaptárat, amikor kimegy és párzik a leendő „kedvesével”, és ezzel be is teljesíti a végzetét, ugyanis mint már sok élőlénynél megszokhattuk az állatvilágban, számára az első párzás egyben az utolsó is, ugyanis elpusztul a párzás végeztével.

Élete nagyságrendileg 2 – 4 hét.

A legtovább egy méhcsaládban az anya él. Sokan királynőnek nevezik, ami egy 100%-ban helytelen elnevezés. Az anya életkora akár 4-5 év is lehet, de ezt a méhészek szinte soha nem várják meg, mivel élete küszöbét átlépve, a halála következtével egyre kevesebb petét tud lerakni, így az általa fenntartott család akár el is pusztulhat. Nos ha a méhész nem is avatkozik be, a dolgozók ezt „látván” természetesen az anyát leváltják, és arra ösztönzik a lerakott petét, hogy abból egy teljesen új anya fejlődjön ki.

Itt el is érkeztünk a Méhpempő lényegéhez. Tudni illik a világon az egyetlen élőlény, aki egész életében méhpempőt fogyaszt az anya. Tudni kell azt is, hogy amikor az anya lerak egy – egy petét, NEM ő dönti el, hogy abból dolgozó, here, vagy anya fog kifejlődni, hanem a dajkaméhek – ezek is dolgozók, csak az a szerepük, hogy a fiasítást gondozzák a családban – akik annak megfelelően, hogy mivel táplálják, döntik el, hogy mi fejlődik ki az adott petéből.

Minden pete a lerakás állapotában ugyan olyan, ugyan az. A Méhpempő speciális összetevőinek köszönhető, hogy egy teljesen más élőlény fejlődik ki az adott petéből. Az anyáról tudni kell, hogy még a dolgozók 21 napra kelnek ki a pete lerakását követően az anya akár a 16. napon is kikelhet. Nem szégyen, de egyetlen egy rovarnak van a családban női szaporítószerve – a méhpempőnek köszönhetően – az anyának. Ha már itt járunk, el kell, hogy mondjuk azt is, hogy a herék a leglustábbak e téren, ugyanis nekik akár 24 – 25 nap is beletelhet a kikelésbe. A Méhpempő állaga világos fehér színű, zselés állagú váladék, ami fény felé fordítva csillog is.

Íze a közhiedelemmel ellentétben rendkívül rossz, savanyú, szúrós rendkívül kevés speciális erre a célra kifejlesztett természetes cukrot tartalmaz.

A Méhpempő fogyasztásánál az emberi szervezet rendkívül könnyen termel akár olyan hormonokat is, amit esetlegesen egy meddő nő, vagy egy férfi szervezete egyáltalán – betegség miatt – nem tud előállítani.

A tapasztalatok alapján 100 meddő nőből, vagy férfiból, aki rendszeresen fogyasztja és betartja a tiszta Méhpempő szedését, fogyasztását 80%-os megtermékenyülés válik eredményessé. Ezen számok, több éves tapasztalat alapján tudjuk bebizonyítani. Tudni kell a Méhpempő szedésénél, hogy rendkívül jól hat az immunrendszerre, rendkívül erősíti azt, valamint javítja a látást, idegrendszert, rendkívüli módon csökkenti a túlzott kóros koleszterinszintet, építi a csont, ízületi kopásokat, problémákat, fiatalítólag hat a bőrünkre, és a hajra is.

Ez természetesen nem azt, jelenti, hogy aki e terméket szedi azt a végzete soha nem éri utol, de jelentősen csökkenti az öregedés hatásait, és az azzal járó esetleges problémákat.

Szedésénél erősen javasolt: felkelés után szinte azonnal érdemes egy kis műanyag kanállal kimerni egy adagot, azt lehetőleg a nyelv alá juttatva 3-5 percig nem lenyelve a nyelv alatt tartani. Igen embert próbáló feladat, ugyanis fentebb jeleztem, hogy íze sajnos nem a legjobbak között van.

Ami még rendkívül fontos, hogy sem a fogyasztása előtt, sem a fogyasztása után 1 – 1 órán belül nem ajánlott sem semmilyen folyadékot, és ételt sem fogyasztani.

3 éves kortól már szedhető, akár 199 éves korig is.

Csak egy egyszerű dolgot nézzünk meg: dolgozók életkora, anya életkora. Ki mivel táplálkozik! Érdekes nem?

 

www.bodomeheszet.hu

 

 

NWU3N